Zomerweer, heel erg leuk!

Zomerweer, heel erg leuk!

Ik wacht dit jaar met op vakantie gaan. Er waren een hele hoop opties voor mij, onder andere samen met enkele vrienden een roadtrip naar de westkust van de Verenigde Staten gaan. Uiteindelijk heb ik in april besloten om niet mee te gaan, en daar heb ik niet zo heel veel spijt van achteraf gezien. Ze zijn nu allemaal daar; en het is er zo’n 50°C momenteel; en dan is de 28°C hier wel een pak beter! Ja, ze doen wereldsteden als San Francisco en Las Vegas aan – maar ik mag naar Nijlen en Kessel – toch ook niet slecht!

Even serieus: ik geniet van het mooie weer. Mijn tante woont hier niet zo ver vandaan en ze heeft een prachtig zwembad; en nu ik toch af en toe een dagje vakantie neem op het werk is het echt geweldig. Dinsdag zelfs een HALF DAGJE vakantie genomen om van het zonnetje te gaan genieten. Toen nog in de SIPS beland in Antwerpen voor een paar gin-tonics; het leven is mooi! Zie hieronder!

sips-gin-tonic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *