Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken blijft toch een geweldige uitvinding. En we klagen allemaal wel eens over onze baas, maar ik ben toch blij dat de mijne thuiswerken toestaat. Met de sneeuwval van de afgelopen dagen, en de bevroren banen, ben ik maar wat blij dat ik om te beginnen ‘s ochtends niet moet krabben en dat ik niet aan een slakkentempo naar mijn werk moet rijden. Iedereen doet rustiger, er gebeuren meer ongelukken, enzovoorts. Nee, geef mij dan maar the comfort of my own home, al heb ik dan wat minder plaats. Ik heb thuis een vrij ruim bureau waar ik makkelijk aan kan werken, en heb me een tijd terug ook twee schermen gekocht voor thuis. Dat was wel een stevige investering, maar ik heb er al veel plezier aan beleefd. Op het werk heb ik er zelfs drie (dat is wel iets teveel van het goede), dus dan plots enkel een laptopschermpje hebben is echt te weinig!

Mijn ideeën voor een goed bureau zijn een opgeruimd bureau. Ik probeer echt op te ruimen! Daar om mij te helpen zijn bakjes met “in” en “uit” op, en nog wat thema’s, hangmappen in mijn rollend bureauschuivending, en dan ook nog een scanner – paperless office is het plan!

Verder heb ik ook een bord ophangen om dingen op te schrijven. Het idee was om daar plannen op uit te tekenen voor het werk, maar mijn bureau is een ruimte dicht bij de deur, dus intussen is dat een shoppinglist geworden met dingen op die ik niet mag vergeten.

Ach ja, als het maar werkt zeker! Hopelijk snel terug warmer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *