Laatste van het jaar, olé!

bedrijfswagen

Laatste van het jaar, olé!

Hoera! Ik ben bezig aan de laatste werkdag van het jaar, en hij is in de helft! Nog een halve te gaan! Het is een beetje stom want eigenlijk heb ik noch morgen noch maandag plannen, maar ik had nog vakantie over en dus moest ik dat opnemen. De wetgeving moet daarrond zijn veranderd dan recent, want op mijn vorige job was het geen probleem om vakantiedagen over te dragen. Het kan best: de wetgeving wordt hier elke vijf dagen aangepast, en nooit in het voordeel van de werknemer natuurlijk… kijk maar naar het gedoe rond die bedrijfswagens begin dit jaar… Ik kreeg mijn loonbrief deze maand en er stond nog een correctie op voor de eerste paar maanden van het jaar. Hoe kunnen ze nu iets met terugwerkende kracht beslissen…? Als er een wet is en je omzeilt die, en je moet dan een rechtzetting betalen: ok. Maar hoe kan je je nu wapenen tegen iets dat je niet wist?

Enfin, chance voor mijn baas dat ik niet met een dikke BMW crossover rijd, zeker?! (Meer info over bedrijfswagens en de regels? Check deze site!)

Het heeft een goed jaar geweest voor mij. Op het werk loopt alles op rolletjes, en er zitten weer wat nieuwe projecten aan te komen. Het eerste trimester van 2013 belooft druk te worden, maar ik kijk er wel naar uit. Work hard, play hard! Met mijn voor mijn eigen Kerst gekochte Playstation, bijvoorbeeld. Alleen wonen valt ook goed mee, is nu een jaar. Op elk familiefeestje wordt mij naar mijn lief gevraagd, maar ‘t zijn wel zij die allerlei stomme dingen moeten doen voor hun lief/vrouw. Ik doe mijn goesting, ik ga en sta waar ik wil. En ik kijk op tv naar wat ik wil. Ha!

Aan iedereen een knallend eindejaar gewenst!

Next post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *