I’m back, bitches!

I’m back, bitches!

Holy smokes! Na meer dan een jaar de website offline te hebben is hij eindelijk terug! Op mijn externe harde schijf een backup gevonden, en dan bij Vimexx in Nederland een goedkope webhosting gepakt om snel terug online te krijgen. Ik miste namelijk mijn blog een klein beetje; maar mijn e-mailadres waar heel wat accounts aanhingen nog veel meer!

Tijd om er terug in te vliegen? Ja en nee. Ik ga zeker niet meer het tempo halen van vroeger op ’t vlak van bloggen; maar ik ga zeker wél proberen om af en toe iets te posten – da’s het absolute minimum hé.

Dus: lang leve de coronacrisis; daardoor zit ik nu terug met de blog online. Ik ben bijna even excited als Cardi B!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *